Мая Илиева се оказа супер палава: Виж какви ги върши с Бацила? (Подробности)

Мая Илиева се оказа супер палава: Виж какви ги върши с Бацила? (Подробности)
2 (40%) 1 vote

Мая Илиева се оказа супер палава

Вдовицата Мая Илиева не спира да купонясва. Но според слуховете екзотичната красавица прескача и на другия бряг.

Мая Илиева

Мая Илиева си пада по жени?

През уикенда съпругата на Главния бе засечена в щура вакханалия в елитно заведение в Истанбул. Тя пирувала в елитен ресторант в Турция „Феникс”. След полунощ заведението се превръщало в бар.

Именно там се разпищолили богаташката и компанията й. Те празнували рожден ден на поклонничката на Сафо-Деница Петкова, известна с прякора Бацила.

Партито било не само диво, но и доста горещо, коментират ошашавени очевидци. Очевидно е, че Бацила си пада по елитни дами. Според клюката тя и вдовицата на Жоро Илиев вече са мачкали чаршафите.

Но лесбо приятелката й си падала по ВИП дами.

Наскоро изплува селфи, които Петкова си направила с друга известна персона-Александра Тюркмен. Бацила била на екскурзия в Ню Йорк, където щерката на гръмнатия бандюга Фатик живее от години.

Двете се засекли на купон и се щракнали за спомен.

Това не е първия път, в който Мая Илиева мачка чаршафите с гадже от собствения си пол. Преди години смуглата красавица била засекана в сторлично заведение да се натиска с брюнетка, която била бивша манекенка.

Според близки до обкръжението на милионерката тя е загърбила мъжете и предпочита женски компании. А мацките-горещи и по възможност руси, доверяват очевидци.

Палавата вдовица обикновено беснеела в столични кръчми, като вечерта завършвала в къщата й в Панчарево.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар