Слави Трифонов изригна бесен: Коментарът му разби мрежата! (Виж тук)

Слави Трифонов изригна бесен: Коментарът му разби мрежата! (Виж тук)
2 (40%) 1 vote

Слави Трифонов отново разтърси мрежата

Шоумен номер едно Слави Трифонов попиля институциите и политиците. Водещият доказа, че приема социалните каузи като свои. Така той постъпва и с въпросите, касаещи майките на децата с увреждания.

Слави Трифонов

Слави Трифонов търси докъде стига срама

Дългият отдавна е показал,че използва социалните мрежи не са елементарни неща, като селфита и това да покаже къде ходи, и как почива. С този пореден коментар водещият на „Шоуто на Слави” отново разтърси мрежата:

„Предполагам всички знаете поговорката: „С питане и до Цариград се стига“… По принцип е хубаво да питаш, защото дори и да не получиш информация, понякога с питане изразяваш позиция. И ето, сега аз знам, че няма да получа информация, но ще задам два въпроса:

Първи въпрос: След като БНТ и Нова телевизия са членове на КРИБ, това означава ли, че подкрепят изказването на изпълнителния директор на КРИБ Евгений Иванов, че ще изкара 20 000 работници срещу майките на децата с увреждания? И сред тия 20 000 работници, ще видим ли и работници на БНТ и Нова?

Втори въпрос: Национално представителните организации на хората с увреждания – Съюз на слепите, Съюз на глухите, Съюз на инвалидите, Център за психологически изследвания, подкрепят ли Валери Симеонов? И съгласни ли са с Валери Симеонов, след като мълчат като риби и не са взели никакво отношение по този отвратителен казус?

Ще питам аз, ще питам, не защото съм тръгнал към Цариград, а защото търся къде се намира дъното на срама“, написа Слави Трифонов в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Слави Трифонов изригна бесен: Коментарът му разби мрежата! (Виж тук)”

  1. Валери сарачев

    Ное. 01. 2018

    Питай питай айде докога даги чакаме няма ли кой секи там си прави каквото иска нали народа ги избира да работят за нас и след като народа та неще нека даси върви и какви са тия пенсии какви заплати а те вземат по два бона и нещо и какво толкова работят крадат ни и се чудят всеки ден как дани направят живота такъв че дане може да живеем като на уж европейци във 21век срам мее чесъм българин СЛАВИ НАПРАВИ НЕЩО

Добавете коментар