Ричард Величков е обиден и огорчен след „ВИП Брадър“

Ричард Величков е обиден и огорчен след „ВИП Брадър“
Гласувайте за статията

Ричард Величков загуби много от участието си във „ВИП Брадър“!

„Когато имаш ясни цели, нещата се случват. Благодаря на Господ и на приятелите ми, че успях да извървя пътя до най-доброто риалити. Дано успея да покажа себе си!“ – с тези думи Ричард Величков влезе във „ВИП Брадър“ на 10 септември, а днес е тотално разочарован от всичко, което се случи след това.

Ричард Величков

Ричард Величков съжалява, че е участвал във „ВИП Брадър“

„Нека не ви забавлява това да плюете хората!“ – това са думите му след излизането му от Къщата.

В крайна сметка фитнес инструкторът не спечели формата, а и не си спечели много фенове, докато беше в шоуто. Така че неговите цели не се осъществиха.

24-годишният мачо от Мадан в момента изпитвал много болка и дори обида, защото видял какви са коментарите за него. Чак сега осъзнал, че не е трябвало да мечтае за „ВИП Брадър“, защото това шоу е способно да срине всекиго.

„Брато…не знам какво очакваш от това да идеш в най-мейнстрийм пумярското предаване в България…ако не и в света. Целта на това предаване е да ви скарва един друг вътре и да ви смъква имиджа и да прави циркове за интерес на неговите безмозъчни зрители…не знам реално какъв трябва да си за реално да си фен на тая пумия Биг Брадър. С уважение, обаче половината вътре не сте никакви випове. Беше интересен първия сезон като вътре бяха Нед и ония Гроши…след тва стана абсолютно пълна пародия…да не говорим че вероятно е и режисирано всичко и действате по сценарий. Поне си направи стабилен пиар вътре. Тъпата публика си заслужава да я обереш да стотинка.“ – гласи коментар на негов приятел във Фейсбук, без редакторска намеса.

Ричард Величков бе намразен от мнозина заради начина, по който се отнесе с Розмари Тишер, след като прави секс с нея. Освен това някои негови разсъждения за мъжа и жената също не се харесаха на аудиторията, припомня Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ричард Величков е обиден и огорчен след „ВИП Брадър“”

  1. ХХХ

    Ное. 05. 2018

    Крайно невъзпитан, арогантен и противен тип!

Добавете коментар