Андреа изцеди от секс Кубрат след победата му!

Андреа изцеди от секс Кубрат след победата му!
Гласувайте за статията

Андреа поднесе най-приятната награда на Кобрата!

Вече цяла седмица Андреа и Кубрат Пулев се наслаждават на компанията си. Миналата събота Кобрата постигна поредната си победа на ринга, а възлюбената му изгледа мача на живо, припомня Kliuki.bg.

Андреа и Кубрат Пулев

Андреа ощастливи Кобрата след мача му с Фюри

След това певицата възнаградила подобаващо любимия си. Тя го затворила няколко дни в дома си, където двамата се отдали на бурен и страстен секс.

Андреа и Кубрат са двойка от 11 години, но не живеят заедно. Причината е, че той се подвизава често в Германия, където поддържа форма.

Тя пък си има своите ангажименти тук. А те са да обикаля по дискотеките на участия и да записва нови парчета.

Затова, когато имат възможност да са заедно, за певицата и боксьора настава все едно меден месец. Те се отдават на секс, любов и още нещо.

Мнозина се чудят кога най-после ще сключат брак. Андреа е на 3 месеца от 32-рия си рожден ден, а Пулев е вече на цели 37 г. Въпреки това обаче продължават да не се женят, което е странно.

Говори се, че това, което ги свързва най-вече, е именно сексът. Двамата много си пасвали в леглото. Кобрата бил много надарен физически, а фолк дивата не се страхувала да изпълнява всичките му мръсни желания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар