Шок: Ваня Костова отпадна от „ВИП Брадър“!

Шок: Ваня Костова отпадна от „ВИП Брадър“!
Гласувайте за статията

Ваня Костова се раздели с „ВИП Брадър“!

Последният отпаднал преди големия финал на „ВИП Брадър“ се казва Ваня Костова. Голямата певица завърши надпреварата на престижното шесто място, научи Kliuki.bg.

Ваня Костова

Ваня Костова се прости с „ВИП Брадър“

Легендата на „Тоника“ ще се запомни с участието в шоуто. Тя беше почти навсякъде, скара се с много хора, но и обикна много хора.

Най-запомнящата сцена с Ваня Костова е моментът, в който наби Валентин Кулагин с бутилка минерална вода. Още тогава можеше да напусне предаването, но зрителите я спасиха, избирайки да бъде изгонен Кулагин.

Певицата имаше и друг голям конфликт. Той беше с Мира Добрева, която я определи за вещица. В крайна сметка обаче двете се помириха.

Ваня беше една от най-колоритните в този сезон на „ВИП Брадър“. Тя влезе като най-голямата звезда там, но това не й попречи да се разкрие напълно, за разлика от други естрадни звезди в предни сезони.

На излизане от Къщата Костова сподели своите предпочитания за краен победител в шоуто. Тя иска да е някой от „Светата Троица“ – Стефан Николов, Папи Ханс или Атанас Колев. Останалите, които ще се борят с тях, са Петко Димитров и Божана Кацарова.

Финалът е утре вечер. Ще бъде излъчван на живо от 21:00 ч. Интересното е, че този път ще бъде едва 2 часа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар