Драма: Моника Валериева се срина психически! (разтърси с изповедта си в мрежата)

Драма: Моника Валериева се срина психически! (разтърси с изповедта си в мрежата)
2 (40%) 1 vote

Моника Валериева е зле, разкри болезнената истина в мрежата!

Моделката Моника Валериева се върна към предишните си паник атаки. Към момента тя се е отдала изцяло на лечението си и се оттегли от социалните мрежи. Това призна самата тя в публична изповед във Фейсбук и Инстаграм. Не е ясно какво е довело до този срив, но ви предаваме думите й без редакторска намеса:

Моника Валериева

Моника Валериева си взима почивка, за да се лекува

„Здравейте!… Животът може да е странен понякога. Докато живееш живота си пълноценно, работиш и планираш следващите си проекти, изведнъж всичко спира. Без дори да осъзнаеш, че си загубил себе си и реалността, в която живееш.

Социалните медии са наистина полезни и аз обичам всеки един от вас, но понякога социалните медии могат да ви засегнат по лош начин. Особено за хора с психически срив. Да, това е състоянието, в което съм сега, според моя лекар.

Не искам да анализирам това, което е довело до това да се случи… Може да е заради 8 години под прожекторите, много медиен интерес и много приказки, заради работа и амбиция, любов или само панически атаки и безпокойство… Но фактите са налице, толкова е просто.

Продуктите ми ще бъдат на разположение, както и новото ми риалити шоу, заснех 3 епизода досега. Обичам ви всички, знаете това, но за сега решавам да си взема почивка от социалните медии. Извинявам се за пропуснатите телефонни обаждания, съобщения и лични и бизнес интервюта.

Реших да си дам почивка от социалните медии и интернет като цяло до началото на 2019 година, за да мога да се грижа за здравето си и да съм добре. Дълбоко съм тъжна и разстроена заради всичко това, но знам, че вие ще ме разберете. Умствената криза не е шега.

@missmonikalashes няма да спре да работи, не се тревожете. Надявам се да се радвате на празниците и се надявам всичко да се върне към нормалното много скоро, за да можем отново да бъдем заедно“, разтърси мрежата Моника Валериева.

Ние  от Kliuki.bg също й пожелаваме бързо възстановяване и много здраве, късмет и сили занапред!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Драма: Моника Валериева се срина психически! (разтърси с изповедта си в мрежата)”

  1. Kurweto Zlatka

    Ное. 03. 2018

    gramni se cherwjasala putkoooo…spin podwijen..

Добавете коментар