Пълна каша: Бившата на Фики стана гадже на топ сваляч! (Виж кой е)

Пълна каша: Бившата на Фики стана гадже на топ сваляч! (Виж кой е)
Гласувайте за статията

Бившата на Фики стана гадже на топ сваляч

Бившата на Фики Стораро е любовница на любител на чалга дивите. Според слуховете тя и хазартния бос са гаджета от два месеца.

Фики

Бившата на Фики стана гадже на Коко Динев

Жулиета, както е истинското име на певицата обаче категорично отрича двамата да имат връзка. Както и да има мъж до себе си. Но според близки до изпълнителката богаташът й плаща клиповете.

А тя пък пази мълчание от страх някой да не завиди на връзката й, доверяват нейни приятелки.

Единствената публична връзка на младата поп фолк дива бе с Фики Стораро. Синът на Човека глас и Джулия поддържаха връзка, която обаче не изглеждаше сериозна.

И след като тя подписа с „Пайнер“ и потъна в девета глуха, той й би шута.

Синът на Тони Стораро обаче я заряза най-вече заради Гюлджан, която направи своя съпруга и тя го дари със син. Въпреки това младата съпруга на Фики доста ревнувала от старите му любови, доверават близки до младия изпълнител.

Тя била наясно, че той има много обожателки, а и най-голям натиск мъжа й получил от баща си Тони, който искал сина му да се задоми с момиче от тяхната вяра.

А за никого не е тайна, че Коко Динев е известен с колекционирането на чалга изпълнителки.

Той доста е изръшкал списъка на димитровградската фирма за чалга изпълнителки „Пайнер”. Освен официалните връзки през леглото му са минали още певици от гилдията.

Според клюката той е мачкал чаршафите също с Преслава, Джена и Райна. Трите обаче категорично отричат да са имали вземане-даване с баровеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар