Мегз се чална: Обяви Левски и Ботев за „мъртви будители” (Виж с кои ги замени)

Мегз се чална: Обяви Левски и Ботев за „мъртви будители” (Виж с кои ги замени)
5 (100%) 1 vote

Мегз накара мнозина да настръхнат срещу нея!

Дизайнерката Мегз обяви кои са новите будители. Според нея Левски, Ботев и останалите били вече „мъртви будители”, а новите са…плеймейтки и футболисти. Разсъжденията й разлютиха мрежата, а Кака Лара избухна срещу „умозаключенията й”.

Мегз

Мегз обяви плеймейтките за новите будители

„Попаднах на НЕПРЕХОДНИ РАЗСЪЖДЕНИЯ на още по-непреходната „звезда“, определяща се като БУДИТЕЛ – МЕГЗ… Ако не беше тъжно, щеше да е много смешно…“, възмути се Лара Златарева.

А ето и „размислите“ на дизайнерката от Раковски. Предаваме думите на Мегз без редакторска намеса:

„Будителите са мъртви, а идеалите им не са това, което вълнува младите днес. Това е и с роптаене нищо няма да се промени. Приемете го. Все по-рядко вече децата ни ще помнят датите и идеите на Ботев, Левски, Вазов… И всички ние трябва да свикнем с това…

Новите будители са спортисти, артисти, успешни бизнесмени, плеймейтки…

Светът е друг и най-нормалното е младите да живеем с поривите на нашето време…
И с всяко ново поколение пропастта ще става все по-голяма. Идващите нямат нужда от обединение в името на Освобождението, нито чистата и свята република им е кой знае колко важна…

Не ме разбирайте погрешно, не казвам, че трябва да изтрием миналото и да забравим корените си. Или, че образованието не е важно. Напротив, всички от гореизброените неща са важни, но около 1000 пъти по-належащо в момента е да ДЕФИНИРАМЕ ИДЕАЛИТЕ НА ДНЕШНОТО ВРЕМЕ.

Парите са идеал днес. Популярността е идеал днес. Успехът е идеал днес. Визията е идеал днес. И каквото и да направите няма да спрете времето. Невъзможно е. Трябва да научим децата си как да боравят с тези нови идеали.

Не е необходимо да си кухо Барби, за да си красива и да имаш хубав живот. Не е необходимо да си мутра, за да си богат и да имаш хубав живот. Не е необходимо да имаш богат любовник и да спиш с всеки, за да станеш популярен и да имаш хубав живот.

Будителите на новото време трябва да научат идващите как да станат това, което искат без да продават емоциите, морала или тялото си“, уверено е Мегз.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар