Бомба: Михаела Филева се уреди за мястото на Поли Генова в „Гласът на България“!

Бомба: Михаела Филева се уреди за мястото на Поли Генова в „Гласът на България“!
Гласувайте за статията

Михаела Филева ще седне на мястото на Поли Генова в „Гласът на България“!

Една от най-успешните изпълнителки у нас, с опит в оценяването на музикални таланти – Михаела Филева – ще се присъедини към звездния състав от треньори в шестото издание на „Гласът на България” през пролетта на 2019 г. по bTV.

Михаела Филева

Михаела Филева издрапа до място в „Гласът на България“

27-годишната певица, текстописец и инфлуенсър ще седне на един от емблематичните червени столове в търсене на най-добрия глас на България. Редом до любимите на цялата страна треньори.

Това са музикантът и продуцент Владимир Ампов – Графа, рок-легендата Иван Лечев и поп-фолк дивата Камелия, пише hotnews.bg.

Досега в тяхната компания ментор бе Поли Генова, чието място заема Филева. Дали желанието на Генова да бъде с гаджето си чужденец зад граница по-често… Или пък гафът й в едно от последните предавания, когато не знаеше кой е автор на песента „Остани“ са прекратили ангажимента й, засега остава тайна.

По-интересно е, че Филева ще работи рамо до рамо няколко месеца с бившето си гадже Павел, с когото имаше бурна любовна история. Днес връзката им е в миналото, а водещият на Гласът има нова тръпка. При това мацката му е в пъти по-красива от Филева. По традиция той ще бъде в компанията на Венци Венц.

Шоуто стартира през пролетта. Промени в регламента и спиращи дъха нови елементи във всеки един етап от шоуто ще превърнат надпреварата за наградата от 50 000 лева. И титлата „Глас на България“ 2019 още по-оспорвана. Сигурно е, че ще държат певците и треньорите в напрежение до самия край.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар