Гуинет Полтроу говори за жените след 40

Гуинет Полтроу говори за жените след 40
Гласувайте за статията

Гуинет Полтроу говори за жените след 40, за тайните и нещата, които се променят в женското тяло, но рядко се споделят. А особено пък известните, те не си позволяват да коментират тази тема.

Но носителката на редица награди и признания, сред които и „Оскар“ Гуинет Полтрой споделя, че сега, когато е на 46 усеща много промени в тялото си, а също и емоционално. Актрисата признава, че и самата тя е изненадана от промените в настроението, потенето и други симптоми на менопаузата. Да, тя категорично признава, че менопаузата е труден период за жената, но ако се говори повече за това ще бъде по-добре.

Гуинет Полтроу

Рядко се споделят подробности от този труден за дамите етап, а Гуинет дава себе си за пример и е категорична, че усеща значителни промени в себе си, но не смята това за лошо, напротив. И след 40 жената може да се грижи за себе си и да бъде също толкова женствена колкото и в по-млади години. Както се цитира и от изданието Ева – Гуинет е щастлива от себе си и на близо 50 е все така жизнена, въпрос на нагласа. Ето затова, коментира тя по-често трябва да се говори публично за периода на вената между 40 9 50 като Полтрой се надява тя да бъде и добрия пример за някои притеснени дами на нейните години.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар