Победителят Атанас Колев: На Кулагин му хванахме цаката и това го смачка

Победителят Атанас Колев: На Кулагин му хванахме цаката и това го смачка
5 (100%) 1 vote

Атанас Колев проговори след голямата си  победа!

Атанас Колев се поздрави с крайния успех във „ВИП Брадър“ и е изключително щастлив. Той сподели, че е очаквал да спечели, но не е очаквал да си спечели нови приятели.

Атанас Колев

Атанас Колев е на върха на щастието

„Никой от нас не е от желязо, освен Стефан. Кулагин внасяше напрежение, но му хванахме цаката как да го игнорираме и това го смачка. Сега ми предстои наваксване в следването – четвърти курс медицина съм. Не съм мислил по въпроса дали ще правим нещо общо с Папи Ханс“, каза Атанас Колев В „Събуди се“.

Заедно с него гост беше и друг от финалистите Константин Трендафилов – Папи Ханс.

„Не съжалявам за нищо в Биг Брадър. Струваше си участието. Научих уроци, които един ден ще ми влязат в употреба. Нападките на Кулагин и детските му заяждания бяха като китайската капка, но ние бяхме китайската стена и успяхме. Показахме, че в крайна сметка злобата не може да победи. Рано е да говорим за бъдещи проекти. Спали сме само един час“, разкри Папи Ханс.

В кройна сметка лагерът на „Светата Троица“ победи. Наско обра вота на тийнейджърите, както направи преди 5 години в „Х Фактор“. Тогава обаче остана втори, а сега се поздрави с победата.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Победителят Атанас Колев: На Кулагин му хванахме цаката и това го смачка”

 1. Златена

  Ное. 03. 2018

  Честито на Наско напълно заслужената победа а онзи невъзпитан самовлюбен психопат руснак Валентин Кулагин да вземе да се скрие някъде ще дразни нормалните българи

 2. Анна

  Ное. 04. 2018

  Видяхме го колко злоба има в него.Изобщо не ми хареса,защото нямаше собствено мнение,а правеше това което правеха и другите,за да им се хареса.Викаше като хамалин.

 3. Златена

  Ное. 04. 2018

  Само психично болните хора без мозък и без никаква ценностна система подкрепят невъзпитани самовлюбени психопати като руснака Валентин Кулагин

 4. Златена

  Ное. 04. 2018

  Само психично болните хора без мозък и без никаква ценностна система подкрепят невъзпитани самовлюбени психопати като руснака Валентин Кулагин.Честито на Наско напълно заслужената победа и още много успехи от тук нататък

Добавете коментар