Меган и Хари търсят усамотение

Меган и Хари търсят усамотение
5 (100%) 1 vote

Меган и Хари търсят усамотение, макар и с натоварени графици при техните визити в Австралия, Фиджи, Тонга и Нова Зеландия.

Макар че са на красиви места и се радвам на голям обществен интерес Принц Хари и половинката му наистина си бяха подготвили много натоварена програма.

Както се пише и от изданието Ева, никак не е лесно да си принц или принцеса, срещите с обществени лица са често по няколко пъти и доста продължителни в рамките на един ден.

И за всяка от тях Хари и Меган трябва да са подготвени и достатъчно запознати с кого ще разговарят Ето защо напуснаха Австралия, Фиджи и Тонга с нови впечатления, но може би изтощени.

Сега са в Нова Заландия, където сред срещите и дъждовното време, младата двойка реши да избяга от ангажиментите и да се отдаде на свободно време само за двама им.

И така репортерите ги уловиха усамотени и засмени, да се разхождат в неформална среда, очевидно доволни от спокойствието на парк  Abel Tasman. 

Така с лека есенна разходка двамата събраха сили за множеството си ангажименти, оставащи да се реализират докато са на територията на Нова Зеландия. И ние от Клюки.Бг очакваме скоро да видим още от интересните им визити по различни точки на света.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар