На вечеря с Гого Лозанов и половинката му

На вечеря с Гого Лозанов и половинката му
Гласувайте за статията

На вечеря с Гого Лозанов и половинката му Галя. Те са от онези ефирни и свободомислещи двойки, които рядко имат житейския късмет да се съчетаят накъде по земния си път.

На вечеря с Гого Лозанов и половинката му Галя.

Наскоро изданието Ева допринесе за популяризиране на малка част от семейния им бит и хармония, коментираме и ние тук. Гого и Галя са с не много голям брой като години съвместен живот стаж. Но са с толкова сходна емоционалност и интереси, че все едно са заедно от раждането си, коментираме и ние от Клюки. Бг.

Едно от любимите неща на преподавателят и естет Гого Лозанов е да бъде сред приятелски кръг от хубави хора. И тук с Галч, която е ПР специалист и инженер по образование – наистина си допадат.Ето защо наследствения дом, къща и прекрасен зелен двор, дело на Лозан Лозанов, разполовени сред блоковете на „Надевда“ – е място за чести срещи на техните големи задружни, приятелски компании.

И ако Галя е домакиня по душа и призвание, която ползва голям набор от рецепти – традиционни и новаторски също, то за Гого можем да предположим, че е душата и емоцията на масата. Стил и класа са бледи определения за многообразната и интересна персона на Лозанов. А за двойката Гого и Галя можем да кажем колко е богат кръга им от близки хора, като споменем, че по техни данни и според „Ева“ също – годишно имат около 60-70 пъти, гости на вечери у дома си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар