Валентин Кулагин копнее да стане баща

Валентин Кулагин копнее да стане баща
5 (100%) 1 vote

Валентин Кулагин иска да има дете и вече търси как да осъществи тази своя мечта!

Гримьорът Валентин Кулагин не е чак такъв циник, какъвто изглежда на пръв поглед. Въпреки острия си език и безкомпромисното си поведение към околните, той има романтични блянове като всеки човек.

Бившият ВИП съквартирант мечтае за дете, а защо не и за семейно щастие. Най-големият дразнител в Къщата призна, че много му се иска да стане родител и копнее за момента, в който някой ще го нарече „татко“.

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин иска да има дете

„Няма нищо по-красиво от чистата детска душа! Толкова обичам жизнерадостните и неподправени реакции на тези сладки същества, че все по-често започвам да се замислям за моята малка версия… Децата са лъч светлина от напояваща енергия, глътка въздух от лицемерието и лошотията на нас, големите. Само една такава усмивка, само един поглед и се разтичам повече от топящ се сладолед!“, написа Кулагин в социалната мрежа и умили почитателите си. Дали обаче ще се намери жена, която е готова да роди от него, не е съвсем ясно, пише „Уикенд“.

Запознати издават, че гримьорът от Хасково е делил легло и с дами, и с господа, но в последно време предпочитал мъжките ласки. Популярният хореограф Атанас Месечков също е бисексуален, но сега се радва на едногодишна дъщеря и предана съпруга, така че надежда все още има и за Кулагин.

„Ще си намеря някоя да роди от мен – не държа да живеем заедно, но много искам дете. Ще помагам финансово, ще се грижа за него“, споделил Валентин пред приятели.

Най-известната интимна връзка на скандалния гримьор е тази с бившата моделка и настояща танцьорка Елена Виан. С нея изкарал цели 10 години и двамата се кълнат, че между тях е имало истинска любов, а не само добро приятелство.

Огнената хубавица била толкова привързана към Кулгаин, че не излизала никъде без него и му имала пълно доверие. Той обаче не оправдал очакванията й и се разделили заради изневяра от негова страна. Не е известно дали е кръшнал с мъж или с жена, но самият Валентин призна за измяната си пред бившата си съквартирантка Розмари Тишер.

Въпреки неприятната разлъка, Елена намерила сили да прости на гримьора и днес ги свързват топли другарски чувства. Тя дори го защити пламенно по време на една от елиминациите, а когато го изгониха от шоуто, ядосано отсече, че резултатите от зрителското гласуване са били решени предварителни. „Аз по-манипулиран вот не съм виждала и по време на избори!“ , разгневи се бившата на Кулагин.

През годините клюките са свързвали гримьора и с различни мъже. Той сам се е хвалил, че навремето Миро от „Каризма“ му предлагал секс. После пък успял да отмъкне гаджето на съдията от „Х Фактор“ Велизар Соколов – Заки. Хасковлията имал авантьора и с Марио Екстрийм – бившия сценичен партньор на Дупнишката Мадона Сашка Васева.

Говори се, че Кулагин залитнал по мъжете след пътуване до Москва, където срещнал богат руски олигарх и се възползвал от симпатиите и протекцията му. Преди това бил обикновен младеж от провинцията с големи амбиции, но когато се завърнал в България, коренно променил стила си на обличане, външния си вид и се провъзгласил за „най-добрия български гримьор“.

Самият той не иска да уточнява сексуалната си ориентация, което, разбира се, е негово право. „Аз съм метросексуален, но това не значи, че съм гей! Кой знае – може някой ден и деца да имам. Не желая никой да се бърка в интимния ми свят! Аз не се интересувам от това кой с кого спи, така че моля, оставете ме и мен на мира!“, отговаря Валентин на подмятанията.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Валентин Кулагин копнее да стане баща”

  1. Златена

    Ное. 04. 2018

    Невъзпитания самовлюбен психопат руснак Валентин Кулагин да вземе да се скрие някъде ще дразни нормалните българи

Добавете коментар