Рожден ден днес за този известен мъж. Вижте.

Рожден ден днес за този известен мъж. Вижте.
Гласувайте за статията

Рожден ден днес за този известен мъж. Вижте. Да, често споменаваме как жените на 40, 50 и т.н. са също толкова чаровни и завладяващи както и в по-младите си години.

Актьор, сценарист и продуцент.

Да, но този път акцент ще бъде един мъж, който с времето наистина става не само по-привлекателен, но и по-успешен, решителен и опитен, особено в професията си – киното. Матю Макконъхи навършва 49 години днес. Да, с времето той изгради стабилна кариера, получи свои верни почитатели, а и признанието на критика и съответното признание изразено и в наградите – Оскар, Златен глобус, Награда на гилдията на кино актьорите. И както се цитира и в изданието за новини – Ева, Матю Макконъхи е също толкова атлетичен, привлекателен и стегнат, колкото и в младежките години.

Все по-успешен, добрите му роли и филми са редица, а именно – „Време да убиваш“, „Контакт“, „Амистад“, „Царството на огъня“, „Адвокатът с линкълна“, както и много още. И ние като негови фенове, се присъединяваме и желаем да го гледаме все в такива качествени кино ленти, днес той е и актьор, сценарист и продуцент. Талантът му се разгръща, а ние се радваме, че сме точно негови съвременници, днес са рядкост талантливите в многообразната бързо консумираща кино индустрия, с малко хубави превъплъщения и запомнящо присъствие, коментираме в Клюки.бг също.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар