Бомба: Наско Колев разтърси с разкрития за голямата си любов!

Бомба: Наско Колев разтърси с разкрития за голямата си любов!
Гласувайте за статията

Наско Колев сподели, че в момента сърцето му е свободно!

Наско Колев е преодолял голяма любовна драма в последните месеци. В интервю за вестник Телеграф победителят във Вип Брадър призна, че през май месец е приключил дълга любовна връзка, но нещата не са се получили.

Наско Колев

Наско Колев е минал през ада заради тази любов, но вече я е преодолял

„Беше ми трудно и влизането ми в шоуто усложи рпоцеса, тъй като си сам, изолиран и като цунами те връхлитат всички емоции“, сподели рапърът.

Наско е категоричен, че в момента не е влюбен и ще се концентрира върху ученето и музикалната си кариера. Предстои му да запише видео към нова песен, както и няколко колаборации.

Младежът смята да продължава да се изявява на сцената и успоредно с това да завърши медицинското си образование.

„Докато завърша специализацията си, което ще стане когато съм на около 30, ще продължа с музиката, защото тя е голямата ми страст. Това е възрастта, в която човек трябва да стане малко по-обран. Но ще бъда лекуващ рапър и рапиращ лекар.“

Категоричен е, че с Мира Добрева е разговарял не повече от няколко пъти в Къщата. „Тя ми помогна да се открехна вътре, защото се познаваме от преди. Но не е имало нищо повече. Тя през цялото време подкрепяше Папи“, споделя още Наско.

Той не крие, че наистина е толкова затворен и в живота и трудно контактува с хора, които не познава. Чувствал се е добре в компанията на Папи Ханс и Стефан и само с тях е успявал да се отпусне.

Тримата правели ученически номера на Кулагин като му слагали брашно в сешоара и лепили тоалетна хартия с течен шоколад по леглото му.

„Никой не е срещал човек като него. Изисква се голямо търпение, за да делиш един покрив. След този маниак не мисля, че нещо може да ме ядоса“, споделя победителят. Който получил първото поздравление за победата от баба си.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар