Ники Кънчев разплака Гала: Изповедта за загубата на детето му е разтърсваща!

Ники Кънчев разплака Гала: Изповедта за загубата на детето му е разтърсваща!
Гласувайте за статията

Ники Кънчев изплака най-голямата си мъка пред Гала!

Ники Кънчев гостува на Гала в „На кафе“, където изплака най-голямата си болка в живота. А именно загубата на своята малка дъщеричка Криста. При това нещастието се случва съвсем скоро след раждането. Половин година лекарите се борят за живота й, но в крайна сметка бебето умира.

Ники Кънчев

Ники Кънчев просълзи Гала с драмата си

Водещият сподели, как дарява цялата си любов на близначката на Криста – Мари-София, която става на 10 годинки.

При Гала той трябваше да отговаря на въпроси, които тегли от кутия, и един от тях беше: „Какво е първото чувство, когато станеш баща?“

„Аз станах баща на една доста осъзната възраст и осъзнах всичко, което ми се случва. За съжаленние или за радост бях в риалити програма, когато всичко това се случи – бях в „Денсинг старс“. Когато двете ми бонбончета трябваше да бъдат в кувьози, аз трябваше да танцувам. Но това е шоубизнесът така да се каже.

Това е една цена, която ние плащаме. Може би сега искам пък да ти благодаря и на теб, Гала, че ти застана до мен в онова тежко време. Уроците са си в мен и продължават да са в мен. Продължаваме напред, както казва любимият на твоя Стефан – Кобрата.

Такава загуба не се забравя, такова нещо не се отмива. И в същото време пък ти дава двойна радост да се радваш на това, което имаш, да цениш всеки миг, всеки жест. Препоръчвам ти да гледаш един фим с Ръсел Кроу. Той се казва „Бащи и дъщери“.

За един писател, който губи… да не преразказвам всичко. Но ние с Мари-София си имаме един ден в седмицата, когато сме само аз и тя – или отиваме някъде, или си правим нещо. Но това общуване между нас се засилва и засилва. Утре дъщеричката ми ще стане на 10 години“, разказа Кънчев, пише glas.bg.

Водещият на Вип Брадър трябваше да отговаря и на още въпроси от кутията на „На кафе“. Един от тях бе кога е бил истински щастлив.

„Естествено, раждането на децата ми. Може би също така и при влизането във факултета по журналистика, което за едно момче от Червен бряг е нещо сериозно. Първият „Биг брадър“, първият „Стани богат“. Помня и момента, когато дойдоха промените.

Аз ги чаках, защото виждах, че трудно ще успея в журналистиката, ако няма нови телевизии, нови радиа. Всичко беше с връзки“, обясни той. Запитан дали е екстремен в живота, Кънчев отговори: „Не. Много внимавам, дори когато карам автомобил“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар