Шеф Петров място не си намира от яд, че не влиза в Къщата! (още подробности)

Шеф Петров място не си намира от яд, че не влиза в Къщата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Шеф Петров е бесен от факта, че няма да вземе пари от Биг Брадър!

Тази вечер стартира поредният сезон на Биг Брадър. Вече се знаят имената на част от участниците, но шеф Петров не е сред тях. Това разкри самият той в мрежата, а и не само. Кулинарният гуру не може да скрие яда си, че се е разминал с пачките на продуцентите.

шеф Петров

Шеф Петров явно чакаше да го поканят в Брадъра

Ето как изригна в профила си и даде да се разбере, че доста е набрал след избора на тазгодишните участници:

„Good morning my Комшии!!!… Стига се правили на баровци, че ми писнаха клошарска номера! Благо и Златка ви взеха парите по 150 бона, за да се бият и … Вътре и на хора от моя клас давате 40-50 бона за борчета!

Много ясно, че не ми се обадихте защото щях да се смея! За Плод и Зеленчука говоря… За краставиците и Бременските Музиканти… За принца, дето стана Крал на Бонго и Танца на Пингвин със Синята Стрида!

Днес започва Брадъра. Няма ме, защото не ме искахте достатъчно. Няма да може се види как старо опърпано Фламинго се превръща в Майка Орангутан и други велики метаморфози.

Ще останем с гениалността на Патрашкова за платена метаморфоза на Тримата Глупаци които се превръщат в Светата Троица… Поне ще се мярка сладкото, ново носле на Джулката! Приятно Гледане… аз съм за Камилата!“, написа Борис Петров.

Властелинът на черпака не спря само дотук обаче. Макар и изтимаро, той „налази“ чалга краля Азис, който тази година води Големия брат рамо до рамо с Алекс Сърчаджиева.

„Сега се замислих и знаете ли , че да направиш от Чалга Певец телевизионен водещ, и ако спре да пее със скъсани дънки на гъза, си е добро дело за обществото, като цяло за човечеството! Не трябваше да хейта великата мисъл която сътвори това!“, дудне шеф Петров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар