Венета Райкова показа магическия си пръстен: Силата му е велика! (още подробности)

Венета Райкова показа магическия си пръстен: Силата му е велика! (още подробности)
Гласувайте за статията

Венета Райкова се похвали с новия си пръстен на Кабала!

Водещата на „Папараци“ Венета Райкова е на седмото небе от щастие. И това не се дължи на мъж, а на… пръстен. Всъщност на два пръстена Кабала, с които блондинката се сдоби наскоро.

Венета Райкова

Ето ги двата магически пръстена Кабала на водещата Венета Райкова

Първият от тях – „7 благословии“, Вени си купи преди няколко седмици. А ето, че днес се радва и на втория си талисман – пръстен с камъка на музите. Вижте какво сподели Венета Райкова в профила си:

„Купих си нов Кабала пръстен – „Камъкът на музите“!!! Иолитът е полускъпоценен камък, който притежава магически свойства. Помага на притежателя си да контролира емоциите си и извежда от депресия.

Позволява му да намери изход от трудна ситуация, носи душевна хармония и пази от уроки. Иолитът е считан за камък на музите, влияе върху творческите способности на човека, като насърчава нестандартното мислене.

Камъкът влияе положително при мигрена и анемия. Той е камъкът на ясновидците, ако се носи постоянно, може да придобиете телепатични способности. И в комбинация с пръстена ми „7 благословии“ вече се чувствам напълно защитена“, радва се на късмета си Венета Райкова.

И побърза да увери читателите си, че бестселърите от нея тепърва започват. Току-що извадила последната си книга от „фурната“, хубавицата вече мисли за следващата.

„С този камък на музите, писането сега ще започне ударно! Бяха ме спрели и затова си го купих… С тази силна защита, книгата ще е готова, но не уточнявам за кои празници“, смигва закачливо блондинката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар