Кулагин шокира: Цецо Андреев се друса и гримира проститутки! (още подробности)

Кулагин шокира: Цецо Андреев се друса и гримира проститутки! (още подробности)
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин изригна жестоко срещу колегата си от Биг Брадър!

Устатият гримьор Валентин Кулагин направи на две стотинки своя колега Цецо Андреев. Последният влезе снощи в Къщата на Биг Брадър като във визитката си обяви Кулагин са срама на професията им.

Кулагин

Валентин Кулагин размаза колегата си Цецо Андреев

Ето какво му отвърна Валентин, който както винаги, не спести нищо и се показа по-остър и жлъчен отвсякога. Предаваме думите му без редакторска намеса:

„Като го няма Кулагин – дайте път на неговите бледи имитации! Първият обаче си оставам аз, без значение колко ще има след мен. Ментетата са много, но оригиналът е един!

Както предвещах още вчера, ще има опит за повтаряне на схемата, с тази разлика, че Кулагин съм аз и не съм вътре, а не всеки с изгорял перчем. Аз не лижа и задници!

Сега осъзнавам какъв прецедент съм в историята на ББ! Не стига, че като излязох, мишките от моята къща не спираха да говорят за мен, ами сега и тези новите пълшоци, и те говорят за мен!

В цялата история на предаването аз съм и единствения изгонен, който народа нарича „победителят“! Крайно незаинтересован съм от гримьорката Цура от Койнаре, но понеже си позволи да говори за мен, ще върна жеста.

Ще кажа само за джуджето-ромин, че той не е гримьора на „звездите“, а безплатната им подлога, техният имитатор, но не и създател на визии.

И всъщност той е гримьорът, който петни професията ни, известен с това че е оставил десетки булки и абитуриентки без грим, заради проблемите му с наркотиците. Ежедневно поемам разочарованите му клиентки, които не искат и да чуват за него.

И за финал ще кажа, че аз никога няма да бъда „гримьора на звездите“, защото тези „звезди“, които той гримира са едни елементарни проститутки.

Аз съм гримьор на всяка Нормална, Работеща Жена в тази държава и извън нея, която иска да изглежда добре. Никога не съм парадирал с клиентките си, особено известните, защото за мен е важно клиентките ми да се гордеят с мен, а не аз да се рекламирам чрез тях!

Едно е сигурно – ще гледаме как бай мангау върти кючеци и зее със силиконовата си джука. Дано това ви е интересно, друго няма да видите.

Всеобщото лицемерие и на останалите мишкарници е видимо… Жалко, че го няма Котарачето вътре, да ги мята в тъч по цял ден“, обяви публично Кулагин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Кулагин шокира: Цецо Андреев се друса и гримира проститутки! (още подробности)”

 1. Златена

  Ное. 06. 2018

  Невъзпитания самовлюбен психопат руснак Валентин Кулагин не става въобще за гримьор филмът направен от него на Божана беше отвратителен .Гледах в интернет снимки гримирани от.Цецо Андреев уникално гримирани..Всичко обира до възпитание руснака Кулагин не е получил никакво възпитание от майка си и баба си докато Цецо е получил възпитание от родителите си. Нямаш ли възпитание не става човек от теб
  .

 2. Златена

  Ное. 06. 2018

  Невъзпитания самовлюбен психопат руснак Валентин Кулагин не става въобще за гримьор гримът направен от него на Божана беше отвратителен .Гледах в интернет снимки гримирани от.Цецо Андреев уникално гримирани..Всичко обира до възпитание руснака Кулагин не е получил никакво възпитание от майка си и баба си докато Цецо е получил възпитание от родителите си. Нямаш ли възпитание не става човек от теб
  .

 3. Златена

  Ное. 06. 2018

  Невъзпитания самовлюбен психопат руснак Валентин Кулагин не става въобще за гримьор гримът направен от него на Божана беше отвратителен .Гледах в интернет снимки гримирани от.Цецо Андреев уникално гримиране .
  Всичко обира до възпитание руснака Кулагин не е получил никакво възпитание от майка си и баба си докато Цецо е получил възпитание от родителите си. Нямаш ли възпитание не става човек от теб
  .

 4. Ани

  Ное. 06. 2018

  Аз се чудя какво си натри на венеца от опаковката Цецо докато спореха Гани и Гъмов????? 😱😱😱😱

Добавете коментар