Човещинка: Румен Радев и Деси Радева блажат с домашна пърцуца!

Човещинка: Румен Радев и Деси Радева блажат с домашна пърцуца!
Гласувайте за статията

Румен Радев и Деси Радева си тачат народната домашна пърцуца!

Президентът Румен Радев и съпругата му Деси Радева ще имат удоволствието да пийват домашна ракийка. Първата братовчедка на президентшата сама се похвали, че със семейството й са заложили материала от грозде и чакат да стане средата на ноември, за да го сварят.

Деси Радева

Румен Радев и Деси Радева си обичат ракийката

Роднините на Генерал Деси споделят, че правят и зимнина – затварят туршии и сладка. Първата дама със сигурност щяла да ги опита при някое от посещенията си в родния Бургас. Където цялата рода, с изключение на майка й, живее.

Там са леля й, свако й и всичките братовчедки и братовчеди с жените, децата и мъжете си. Най-вероятно зимнина са затворили и родителите на президента, които по традиция всяка година правели лютеница. От нея държавният глава си занесъл и във вила „Калина“, където за изхранването му трябва да се грижи професионален готвач.

Шефът обаче се сблъсквал непрекъснато с мераците на първата дама да се вихри зад печката и често работното му време било съкращавано от нея, пише „Ретро“.

Още в началото на мандата на Радев Десислава сподели, че тя е тази, която запретва ръкави и му приготвя храната, когато не са навън. Все пак била завършила готварско училище. Менюто им било традиционно.

Когато идвали децата им на гости, Генерал Деси правела спагети, а президентът умирал за боб, както сам си призна преди време. Често хапвали чушки бюрек и тиквички, а постното било на почит в семейството им.

Не сядали на масата без салатка и ракийка, а както е известно, Радева е първата съпруга на президент, която си позволи да засее лехи с домати в градината на вилата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар