Тото от СкандаУ забрави Яна! (Виж кой топли кревата му-снимки)

Тото от СкандаУ забрави Яна! (Виж кой топли кревата му-снимки)
Гласувайте за статията

Тото от СкандаУ най-после се кротна

Рапърът Тото най-после намери своята принцеса. Победителят от ВИП Брадър 2017 се раздели с приятелката си Яна почти след края на панаирджийското шоу.

Синеокият музикант стана още по.-известен след шоуто и това му изигра лоша шега.

Защото той не спира да кръшка на журналистката Яна. Девойката дълго търпя изневерите, но той не се спря и продължи да я кичи с рога. В един момент гаджето му му събра багажа и го натири от общата им квартира.

Йонислав Йотов-Тото дълго подбира и близа любовни рани. Дори написа песен за разбитата си любов- „Чужди усмивки”.

Описвайки чувствата си в рими, той се опитвал да се извини на половинката си за прегрешенията си, твърдят близки до изпълнителя. Но накрая певецът все пак е намерил заместител на своята Яна.

Тото забрави Яна

Отношенията между Тото и Яна Червенкова не за първи път бяха такива. Отношенията им бяха на приливи и отливи. Припомняме, че в Къщата на Големия брат рапърът флиртуваше с дизайнерката Мегз и писателката Ваня Щерева.

Тото

Това е новата на Тото-Кристин

Но после се отметна публично и се обясни в любов на Яна. Но връзката им все пак свърши, защото кризата не бе преодоляна и то по вина на Тото.

След като се разделиха с Яна, музиканта тръгна по лош път. Започна да се напива и да прави безразборен секс. Но изглежда най-накрая все пак е намерил правилния път. И то в лицето на доскоро непозната за обществото девойка.

Преди няколко дни пусна стори в Инстаграм и я показа. На видеото се вижда как той се излежава на дивана в дома си, а момичето му простира дрехите на сушилнята. Там той я нарича „булка”, пише „Шоу”.

Новата му тръпка се нарича Кристин Петринска и е танцьорка. Тя била част от балета на „Като две капки вода” и в момента е студентка по пиар.

Според аверите му Тото бил сериозно хлътнал по Кристин. Те не го били виждали такъв след раздялата му с бившата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар