Големия брат унижи Златка Райкова: Обяви я за най-късокраката в Къщата!

Големия брат унижи Златка Райкова: Обяви я за най-късокраката в Къщата!
Гласувайте за статията

Златка Райкова беше обявена от Биг Брадър за жената с най-късите крака в Къщата!

Златка Райкова беше унижена от Големия брат още от първата нощ под покрива на Къщата. При това циркът се разигра пред очите на любимия й Благой Георгиев – факт, който Злати едва ли е понесла лесно. А причината е, че Биг Брадър я обяви за най-късокраката жена в Нови хан.

Златка Райкова

Биг Брадър жестоко обиди Златка Райкова

Още с влизането си в Къщата съквартирантите се сблъскаха с първото изпитание на Биг Брадър. А именно пълна липса на мебелировка и посуда. Първата мисия за тях не закъсня и в полунощ Биг Брадър ги хвърли в дълбокото.

Съквартирантите, които трябваше да се разделят с роклите с пера, пайети, камъни, а Албена Вулева с фереджето на Шехерезада получиха бели престилки, които да облекат.

Всички получиха и научни звания и титли и бяха разделени по двойки според размерите на своите долни крайници.

Раздели по двойки с най-дълги крака се оказаха Емануела с Благо Джийзъса, Жени Калканджиева с Уош Ем Си, Стойко Сакалиев с Джулиана Гани, Весела Нейнски с Я-я, Цецо Андреев и Албена Вулева, Златка Русата и Станимир Гъмов, а Никита Джонсън остана сама и е назначена за ръководител.

Унижението, че е с най-къси крака Златка Райкова пропусна покрай ушите си, дали наистина не чу думите на Брадъра покрай еуфорията или преглътна болезнената истина, не стана ясно, пише lifeonline.bg.

Така разделени на научни колективи по двойки, съквартирантите ще трябва да проведат серия от опити „Изследователски център Биг Брадър“.

Първата им задача беше да открият и докажат телекинезата, като държат пинг-понг топче между челата си.

Музикантът Стоян Роянов Я-я, който се държи и говори повече от странно, отказа подобна близост с Весела Нейнски и беше на път да провали мисията. В крайна сметка той проведе „опита“ подпирайки лице в огледалото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар