Роси Кирилова избухна срещу културния министър: Взриви мрежата! (виж тук)

Роси Кирилова избухна срещу културния министър: Взриви мрежата! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Роси Кирилова рядко си позволява да даде воля на гнева си, но в случая не успя да се сдържи!

Певицата с един от най-нежните гласове Роси Кирилова взриви мрежата с гнева си към културния министър. Изпълнителката рядко си позволява подобни изказвания, но в случая не успя да се сдържи.

Роси Кирилова

Чаровната Роси Кирилова възмутена от културния министър

Причината е повече от скандална. А именно – голямата Маргрет Николова не е била удостоена дори с поздравителен адрес от културното министерство за 90-ия си рожден ден.

При все, че преди година не друг, а рапърът Криско, получи лично поздравление от министъра. Ето как се възмути Росица Кирилова:

„С прекрасната певица и човек – Маргарет Николова на нейния 90-годишен юбилей. Не мога да повярвам, че от Министерство на културата нито я уважиха с присъствието си, нито с букет или поне с поздравителен адрес!!!

Възмутена съм и огорчена! Колко достойни български творци имаме на такава достолепна възраст?! В Деня на будителите ме е срам от културата на тези, които трябва да я опазят!

Браво на Снежина Темелкова, която се сети и изнесе цялата тежест по организацията на юбилея на Маргарет Николова, на колегите от ансамбъла на въоръжените сили. И на министъра на отбраната, че почетоха празника и показаха своето уважение към една жива легенда!“, написа Роси Кирилова в профила си в мрежата.

Стотици хора я подкрепиха, харесаха и споделиха поста й. Сред тях е и големият глас Калуди Калудов:

„Честит Празник, скъпа наша Маргрет! С вашите песни животът ми ставаше сън бленуван. Вашият прекрасен топъл глас чудотворни отваряше чувствеността ми към красотата на духовното. В нас обикновените…

Благодаря Ви, че съпътстват целият ми живот. Благодаря Ви, че ви има! Ваш Калуди КАЛУДОВ“, поздрави я известният ни оперен певец.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар