От тежка болест ли страда Благо Георгиев? (Виж какви ги наговори в ефир)

От тежка болест ли страда Благо Георгиев? (Виж какви ги наговори в ефир)
Гласувайте за статията

Снощи Благо Георгиев прекрачи прага на Биг Брадър Ол Стар под номер тринадесет

Благо Георгиев за първи път влиза в шоуто за скандали. Той обаче е част от новата светска двойка със Златка Райкова. Плеймейтката не спря да се мята на врата му, след като гаджето й пристъпи прага на Къщата.

И започна да го ревнува бясно, тъй като още първата мисия събра нашарения ритнитопковец с палавата поп фолк дива Емануела. Зеленооката фурия сподели преди време, че има гадже и е готова пак да мине под венчило.

Благо Георгиев шашна с огромни зъбаци и глупости в ефир

Но явно нещата не са се развили така, както е предполагала и затова влиза в Къщата като свободен атом. Благо пък, за него се носят легенди, а Русата Златка сподели преди това, че е много ревнива, а двамата с национала „много се обичали”.

Само че още с появата си Благой Георгиев фокусира вниманието върху себе си. Въпреки наличието на доста красиви и атрактивни дами в Къщата, той събра погледите на всички. И то не за друго, а заради огромните му зъби.

Зрителите се посмяха на негов гръб, че подобни грамадни зъбаци не са виждали, освен в анимационните филми. На всичкото отгоре пишман футболистът така ги е белнал, че е подминал всякакви граници за красота и естетика.

В сравнение с останалите му „усмихнати” снимки той не е имал подобни супер големи зъбци от аферата си с Куини-Алис. Истината е, че подменените му естествени зъби с нови ченета са направо гротесни, пише HotArena.

Освен че Благо Георгиев е успял визуално да се избъзика със себе си, във визитката си изръси куп глупости. Бил се отказал от футбола, защото избрал парите. А децата му нямало да се вълнуват от успехите му на терена, а това какво има в хладилника.

Пълни глупости! Защото мнозина български футболисти са играли в редица престижни отбори в чужбина и никога не са се оплаквали от липса на финансови средства. Но при Благо нещата май стоят по друг начин….

Другата му изцепка бе, че когато е с една жена, никога не поглежда друга? И че не е крал чужди гаджета. Ами два пъти залитна по чуждо, когато майката на децата му Христина Витанова бе бременна с наследниците му.

Сви годеницата на Христо Сираков, винаги се радва на паралелни връзки и признава, че никога не може да остане моногамен. Тотални лъжи изприказва, заради което зрителите заподозряха, че може би страда от шизофрения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар