Снимки на младата Марги Хранова подпалиха мрежата! (Ето каква мацка е била-СНИМКИ)

Снимки на младата Марги Хранова подпалиха мрежата! (Ето каква мацка е била-СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Марги Хранова наистина е била страшна мацка!

Голямата Марги Хранова е била много красива в младостта си. Марги Хранова умее да се държи с достойнство и с тежест. Това певицата с уникален глас доказа като една от участничките в предишния сезон на ВИП Брадър.

Тя нито се възгордя, нито се глези като примадона в Къщата на Големия брат. Остана втора, като шампион стана Тото от СкандаУ, но изпълнителката усети на живо всенародната обич.

Естрадната легенда с близо 40-годишен стаж на сцената пее, почти откакто се помни. Толкова велики песни е изпяла, че тях дори пеят и деца, макар и да не са я виждали на екран. Простно песните й се запомнят и са вечни.

Разбираемо е човек с толкова дългогодишна кариера на сцената да се промени. Времето е направило и това с Марги Хранова. Но с няколко килограма отгоре, с днешна дата Марги Хранова си е същата красива и чаровна жена, каквато е била и преди.

Марги Хранова

Марги Хранова е била маце трепач

Тези снимки от миналото й буквално подлудиха мрежата. На тях Маргарита Хранова е с около 20 килограма по-слаба, със спортна фигура, но с онзи чар, който е съхранила през годините.

Навремето Марги Хранова е минавала за голяма красавица и маце трепач.Като гледаме от фотото страхотната й визия и фини крака няма как да не се съгласим с това.А в комбинация с невероятния й глас цената й бе висока, коментират от гилдията на музикантите.

Въпреки че артистичните личности често сменят партньорите и имат не по един брак, Марги Хранова разбива стереотипите. Тя вече толкова години е с един и същи мъж и това е съпругът й Кирил Бойчев.

Двамата се радват на двама сина и на внуци. Семейното щастие и обичта на любимите хора я прави толкова спокойна, уравновесена и уверена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар