Сеир в Къщата: Пияният Гъмов посече Джулиана Гани! (Виж как я насоли)

Сеир в Къщата: Пияният Гъмов посече Джулиана Гани! (Виж как я насоли)
Гласувайте за статията

Биг сеир спретна Станимир Гъмов

Пияният Станимир Гъмов спретна първият скандал в Къщата. Неприятна изненада спретна Големия брат още с влизането на звездите. Те се озоваха в празна къща, в която няма чинии, домакински прибори и завивки за леглата.

Станимир Гъмов

Станимир Гъмов мина границата

След като завърши първата мисия „Пинг-понг” двамата победители Весела Нейски и Стоян Роянов ЯЯ бяха поставени пред труден избор. Двамата трябваше да изберат храна за всички или купон за рожденика Цецо Андреев.

Прагматичната оперна певица предпочете да не гладуват, пред кефа на гримьора. Постъпката й не бе оценена подобаващо от останалите, които я упрекнаха, че е избрала удобствата и яденето пред партито за рожденика.

Най-гневен бе самия Цецо, който като малко дете, егоистично се фръцна бесен и се захлупи на леглото в спалното.

Станимир Гъмов не устоя да гледа как приятеля му страда и измоли от Биг Брадър поне да пусне музика за рожденика. В замяна на това той самоотвержено се отказа от целия си багаж.

Дотук обаче свърши донкихотовската постъпка на кукловода. Вместо купона и музиката да донесе весело настроение, нещата тръгнаха в съвсем друга посока.

Алкохолът взе превес, а заедно с него пристигнаха вулгарния изказ и грубия тон. Невинното сравняване на татуировките на Джулиана Гани, Никита и Цецо Андреев стана повод за първия мощен скандал.

Доста наквасеният Станимир Гъмов отсече, че татусите на Малката Джулка са „супер тъпи”. Плеймейтката спокойно му обясни, че като артистична натура обича екстеншъните, шарениите и много си харесва татусите. И попита актьора той какви би си татуирал.

„Ами AC/DC ,Iron Maiden” отговори Гъмов. Но коментарът на Джулиана Гани, че такива имат „само затворниците и пропадналите типове” го вбеси. Със супер обидни и нецензурни думи той й се нахвърли и само бързата намеса на Жени Калканджиева да го изведе на двора не доведе до по-ожесточен сблъсък.

Въпреки че миската се опита да отклони мислите му в друга паосока, пияният Гъмов не спря да нарежда.

„Тъпо животно с два буфера. Ще го хвърля в басейна и няма да се удави”, продължи да обижда Гъмов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар