Деси Банова и Росен Плевнелиев бягат от България!(Виж къде ще живеят)

Деси Банова и Росен Плевнелиев бягат от България!(Виж къде ще живеят)
1 (20%) 1 vote

Деси Банова и Росен Плевнелиев бягат от България

Деси Банова и съпруга й Росен Плевнелиев няма да живеят в България. Семейството се мести да живее в Америка. Бившият държавен глава е получил неустоимо предложение от мощна фирма и двойката вече оглеждат жилище във Вашингтон.

Деси Банова

Деси Банова и Плевнелиев бягат от България

Близки до семейството разкриват, че Плевнелиев е бил поканен от „Американската търговска палата“ на висок пост, като изпълнителен директор.

Миналата година постът бил зает от Петър Иванов, а екс президентът таял надежда той да заеме след това стола му.

Затова, след като получил предложението директно от Вашингтон, той изобщо не се поколебал и за миг да приеме. На първо време Плевнелиеви ще заминат с бебето Йоан.

След като двойката се установи, по-късно при тях ще пристигне и дъщерята на Деси Банова от първия й брак-Йона. Дотогава момиченцето ще живее при баба си, пише „България днес”.

Не се знае с какво ще се занимава Деси Банова. Бившата синоптичка, преди да излезе в майчинство, водеше рубриката „Истории на успеха”.

Деси е била единствено репортер и водеща и е кристално ясно, че няма да успее да се реализира в Щатите. Така или иначе, със заплатата на съпруга си едва ли ще й се налага да работи“, коментират нейни колеги.

По-скоро блондинката ще се отдаде на грижа по децата. Двамата с Росен Плевнелиев се зарекли да имат още най-малко двама наследника, като много искат едното от тях да е дъщеричка.

Синовете на бившия държавен глава от Юлиана-Павел и Асен ще посещават баща си в Америка. Двамата с бившата си съпруга са разделили не само имотите поравно, но и грижите по наследниците си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар