Взривоопасно: Златка Райкова скочи на Емануела! (Певицата бяга от Къщата-виж още)

Взривоопасно: Златка Райкова скочи на Емануела! (Певицата бяга от Къщата-виж още)
Гласувайте за статията

Златка Райкова разтресе Къщата още с влизането си

Златка Райкова се оказа опасна господарка. Русото изкушение спретна чутовен скандал още в самото начало на шоуто за интриги. Екшънът продължава в епизода тази вечер.

Ревността ще изправи доскорошните дружки-Русата Златка и Емануела една срещу друга.

Златка Райкова

Златка Райкова взриви Къщата

Възмутена от поведението на побеснялата плеймейтка, поп фолк дивата толкова ще й писне, че ще поиска да напусне Къщата, за да спре взривоопасните страсти.

Райкова не била на себе си и още с прекрачването на прага на Къщата между нея и Благо Георгиев започнаха скандалите.

Сексапилната моделка се взриви още при първата мисия на Биг Брадър, при която футболиста трябваше да изпълни с една от бившите си приятелки-фолкаджийката Емануела.

Двамата трябваше да задържат топче на пинг-понг и в един момент се оказаха в опасна близост. Това подлуди Златка Райкова , която в спалнята дръпна тежка реч на бившият ритнитопковец.

Той се опита по всякакви начини да я успокои и в един момент двамата заспаха прегърнати. Но в днешния епизод страстите се нажежават до червено.

След нервозният изблик на русата сексбомба Емануела била на крачка скорострелно да напусне Къщата, доверяват от Хотнюз.

Русата Златка се показа като властна жена. А красотата и сексапилът толкова са й замъглили съзнанието, че иска всеки мъж да й козирува, недоволстват зрителите.

„Знаех си, че изкуствено изграденият имидж на Златка в предаването „Като две капки вода” ще се срине. Тя е злобно човече и селска пръчка. Бившият й трябва да отиде в църква и да благодари, че се е отървал от нея…”,

„Това поведение няма кой да търпи! Особено разкрепостеният и свободолюбив Благо!”,

„Това не е точно ревност, а свръх его. Не иска никоя да я засенчва и да получава повече внимание от нея, защото се смята за най-красивата”, са само част от негативните коментари в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Взривоопасно: Златка Райкова скочи на Емануела! (Певицата бяга от Къщата-виж още)”

  1. Та

    Ное. 07. 2018

    Вчера разгледах снимки на тая Златка от преди години и сега и заключението е, че си е клъцнала и подобрявала носа, та затова сега е горе -долу добре. Но от Емануела ( също подобрявана, но не чак толкова) не е по- хубава и това я вбесява. Емануела поне никога не е злобяла на друга жена, да злобееш е да падаш под нивото на някого.

Добавете коментар