Илиян Любомиров с удар по Петя Дикова: Предпочитам порноактриси пред телевизионни водещи!

Илиян Любомиров с удар по Петя Дикова: Предпочитам порноактриси пред телевизионни водещи!
Гласувайте за статията

Илиян Любомиров има интересни предпочитания в секса!

Поетът Илиян Любомиров има богато минало с жените, въпреки че е само на 28 г. Той призна в „На кафе“, където работи, че някога си е мечтал да бъде с порноактриса.

Нещо повече, писателят предпочита порноактрисите пред телевизионните водещи. Това той е споделил в свое интервю преди няколко години.

Тогава още не е познавал Петя Дикова, но това ясно говори, че не е бил привлечен от нея заради професията й. Явно поетът има нужда от развратен секс и щом е с Пипи, най-вероятно го получава от нея.

Все пак думите му подклаждат съмнението, че Илиян Любомиров е с Петя Дикова заради нейната слава. Той самият призна, че не може да обича жена, ако тя не е успешна.

Откакто е с Пипи, Илиян е много по-известен, намери си работа в телевизията и се радва на широка популярност. Все неща, които на момче, което няма висше образование, трудно ще му се случат.

Писателят е следвал в Германия, но не е успял да завърши. Той твърди, че няма желание да го направи, но всъщност не може да си вземе изпитите, както се говори.

Сексуалният му живот обаче винаги е бил на висота. Правил е секс за първи път още в тийнейджърска възраст, след което започнал да върти различни гаджета. Веднъж дори го е направил със съученичка в кабинета по биология.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар