Деси Банова го направи! Плевнелиев е на седмото небе

Деси Банова го направи! Плевнелиев е на седмото небе
Гласувайте за статията

Деси Банова ощастливи своя съпруг!

Деси Банова, вече Плевнелиева по мъж, напълно е възвърнала фигурата си отпреди да роди сина си Йоан. Това е много добра новина за мъжа й, който е известен с това, че държи на стройна фигура от страна на жена си.

Деси Банова и Росен Плевнелиев

Деси Банова зарадва своя съпруг с красиво тяло

Блондинката изгря на представянето на книгата на Христо Стоичкова само 35 дни след раждането. В черна рокля по тялото, Десислава показа, че е свалила всички натрупани килца за по-малко от месец. През 9-те месеца красавицата наддаде около 12 кг., писа „Уикенд“.

Бившата синоптичка шашна всички с изваяната си фигура на офицалното представяне на автобиографичната книга на Камата. Младата майка грееше с огромна усмивка, добро настроение и спретнато облечена. Всички не спираха да питат как е успяла да се втали, а тя с усмивка отговаряше, че от грижи за бебето и здравословно хранене е успяла да разкара всяка излишна мазнинка от тялото си. Без никакви диети и глад!

Плевнелиеви не пропуснаха да си направят няколко снимки със Стоичков, а злите езици не спираха да се подиграват, че бившият президент е застанал редом до баджанака си. Според упоритите слухове, в миналото Деси е имала кратка секс афера с Христо Стоичков. Двамата успяха да запазят добри отношения години по-късно, а очевидно Плевнелиев не се смущава от миналото на половинката си.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар