Мира Добрева: Не се зарадвах на победата на Наско!

Мира Добрева: Не се зарадвах на победата на Наско!
4 (80%) 1 vote

Мира Добрева не е добре настроена спрямо Атанас Колев!

Журналистката Мира Добрева и рапърът Наско Колев в началото на „ВИП Брадър“ дадоха знак, че се харесват и ще бъдат близки в Къщата. Нещата обаче се обърнаха и след шоуто даже не са се чували.

Мира Добрева и Наско Колев

Мира Добрева свали ръце от Наско Колев

В крайна сметка провокацията на Кулагин, че Мира точи лиги по младока Наско, се увенчаха в успех. Това успя да ги раздели, за да не си помислят хората, че между тях има нещо повече от приятелство.

Ето защо Мира Добрева не се е зарадвала на победата на Наско във „ВИП Брадър“. Тя вижда в него нещо като предател, понеже му даде подкрепата си да се отпусне в началото на шоуто, а после той я изостави, когато я нападна Папи Ханс.

Журналистката се е надявала да спечели Петко Димитров, тъй като той на няколко пъти е заставал зад гърба й, за да я подкрепи, споделял е храната си с нея. Въпреки това е предчувствала, че победата ще отиде в ръцете на Наско. По-скоро би се радвала Ваня Костова да спечели, а не някой, който се е пазел през цялото време да не изпусне нервите си и да остане неопетнен.

Мира харесва в себе си най-много това, че е доказала, че носи бръчките и торбичките си под очите с достойнство и че няма ботокс. „Повече се одобрявам като човек, отколкото като жена. Цялостното си поведение в Къщата на „ВИП Брадър” мога да оценя като положително.“, категорична е тв водещата, пише HotArena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар