Жената на Асен Блатечки му отмъсти жестоко за аферата му с Диляна Попова!

Жената на Асен Блатечки му отмъсти жестоко за аферата му с Диляна Попова!
Гласувайте за статията

Катерина Горанова сътвори голямо отмъщение за Асен Блатечки!

Жената на актьора Асен Блатечки – Катерина Горанова, му кръшнала със свой колега, шушукат пред „Галерия“ столични клюкари.

Асен Блатечки и Катерина Горанова

Катя отмъсти на Асен Блатечки

Според слуха режисьорката хлътнала по по-млад и доста привлекателен колега, с когото имали кратка афера. Когато Блатечки научил, побеснял от ревност. Въпреки че самият той преди няколко години изневери на Горанова с Диляна Попова и й направи бебе, не могъл да прости на жена си.

„Няма такова нещо“, отрекоха категорично близки до режисьорката. По думите им Асен и Горанова са в прекрасни отношения.

Междувременно друг упорит слух обикаля светските среди. По време на ВИП парти в столично заведение екранният ас бил забелязан да се гушка заедно с Диляна Попова, без да се притеснява от чуждите погледи. „Може би наистина вече са се разделили с жена си“, заключват в актьорските среди, пише Slava.bg.

Припомняме, че Асен с Диляна бяха заедно цели 3 години, преди да се стигне до тяхната раздяла. А тя дойде след лъсването на истината и злепоставянето на съпругата му.

Има вероятност изневярата на Катя да е целенасочена, за да отмъсти на Блатечки, че я опозори публично. А може би бракът им е от отворените и затова тя не го напусна след раждането на извънбрачното му дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар