Кристина Патрашкова: Албена Вулева пропагандира исляма в България!

Кристина Патрашкова: Албена Вулева пропагандира исляма в България!
Гласувайте за статията

Кристина Патрашкова нападна остро Албена Вулева!

В момента Албена Вулева е една от най-обсъжданите жени в България. Тя участва в „Биг Брадър“, но не само това е причината да се говори много за нея, а нейната смяна на религията.

Кристина Патрашкова и Албена Вулева

Кристина Патрашкова нападна Албена Вулева

Журналистката вече е мюсюлманка, като дори влезе в Къщата с мюсюлманско облекло. Тя се врича в любов на Аллах, за когото твърди, че я е спасил.

Това обаче не се възприема никак добре от Кристина Патрашкова, която е и нейна колежка. Тя сподели в „На кафе“ тази сутрин, че за нея Албена Вулева пропагандира исляма в България, научи Kliuki.bg.

Причината е, че Мис „Сигнално жълто“ обясни в Къщата, че се е отрекла от християнството, защото се е чувствала зле с тази вяра. А в момента, в който станала мюсюлманка, веднага се почувствала като преродена.

Тези нейни думи срещнаха остра критика от страна на Патрашкова, която ги възприема дори като обида към Христовата вяра, която е официалната религия в България. Журналистката заяви, че не е редно в национален ефир да се говори колко ти е било зле като християнка.

Още отсега Кристина се закани, че ако види Албена да се моли на Аллах пред всички, това ще бъде върхът на пропагандата. Засега обаче Вулева се въздържа от подобни прояви, но има време за всичко, защото шоуто е още в самото си начало.

Кристина Патрашкова и Албена Вулева имат стар конфликтВИЖ ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар