Николай Бареков за Емануела и Златка Райкова: Така изглеждат женските тоалетни!

Николай Бареков за Емануела и Златка Райкова: Така изглеждат женските тоалетни!
4 (80%) 4 votes

Николай Бареков нападна считаните за родни красавици Емануела и Златка Райкова!

Евродепутатът Николай Бареков не спира да приковава вниманието с интересни коментари във Фейсбук. Направи го и за „Биг Брадър“, като се подигра жестоко с Емануела и Златка Райкова.

Николай Бареков за Ману и Злати

Николай Бареков се подигра с Емануела и Златка Райкова

Той публикува техни снимки от Къщата, като над тях написа „Сигурно така изглеждат женските тоалетни по Слънчака и Студентски. Само Валерката липсва по средата да им изключи тонколоните и да им подаде по един off майкрофон….лошото е: че вместо CCTV камера – гледаме национална телевизия в BG.“.

Бившият журналист обаче не спря дотук. Следващите му коментари също са доста унизителни за Емануела и Златка.

„Нека вървят, но не и по национален канал. Това е принизяващо, пошло шоу. Дори Валерката Божинов (не Симеонов) е проявил разум и не е последвал Златките, а е избрал Враца да играе футбол.“

„Между партиен конгрес на ЕНП в Хелзинки и Биг Брадър в Нови Хан със златотърсачки избирам второто. По-малко пошло е. Ако за това говорим.“

Самият Биг Брадър обаче се обръща към певицата и бившата плеймейтка с „красавици“. Това изглежда малко пресилено, предвид визията, която показват.

И двете някога бяха секс символи, но след като прехвърлиха 30-те, дори гримът трудно успява да скрие истината за външния им вид.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Николай Бареков за Емануела и Златка Райкова: Така изглеждат женските тоалетни!”

  1. Аз

    Ное. 09. 2018

    Доста е точен. Особено що се отнася за русата патка. Емануела също е доста тунингована, но характерът и поне е по-непринуден, предизвикващ симпатии.

Добавете коментар