Плитката е „произведение на коафьорското изкуство“.

Плитката е „произведение на коафьорското изкуство“.
Гласувайте за статията

Плитката е истинско  „произведение на коафьорското изкуство“. Да, едва ли мнозина от нас са изненадани, особено ако следим, тенденциите, тази уж детска прическа е нещо като моден хит.

Колкото и да е любопитно, може би има и доза логика, все пак много девойки от малки обичат да сплитат косите си по този начин. И както забелязваме още от летния сезон, този небрежен и младежки вид на косата, се харесва на много хора.

Има разнообразни методи на сплитане, и оформяне на кокове, дълги плитки или просто нежно венче от сплете кичури отпред като диадема, кокетираме и ние.

В скромната ни фото галерия по-долу сме Ви подбрали кратка палитра от множеството възможности за свеж облик с тази семпла прическа, може да избере една. 

Много известни дами у нас и по света също са избирали да се появят с тази прическа на официални поводи дори – сещаме се за певиците Риана, Бионсе, Марич Илиеша, Емануела и още много можем да открием и в интернет пространството да позират с плитки, което им придава по-млад и естествен вид. Лесна и удобна прическа, за ежедневие и не само, определено я препоръчваме и ние в изданието за новини – Кльки.Бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар