Павел ликува, циците на Преслава се завърнаха!

Павел ликува, циците на Преслава се завърнаха!
5 (100%) 1 vote

Преслава си върна стария размер на гръдната обиколка!

Чалгарката преди време се подложи на операция, за да смали рекордния си 105-сантиметров естествен бюст, но природата си знае работата. Покрай напълняването си по време на бременността гърдите на Преслава също са наедрели и гонят стария си диаметър.

Преслава

Преслава пак е с огромни бомби

На участие в столична дискотека фолкаджийката се появи с прилепнала рокля, която прецизно очерта щедрата гръд. Ахнаха жени, заплеснаха се мъже и почти никой не слушаше изпълнителката, а я гледаха в бюста. Преслава води тежка битка с килограмите и иска отново да стане фиданка, като вероятно от това ще пострада отново гръдната й обиколка. Но в момента положението е впечатляващо и почитателите й са искрено щастливи.

Добричлийката щедро се впусна в купона, като най-голямо внимание получи в мъжките празнуващи компании. Тя не отказваше снимки на никого, а дори в някои от случаите сама правеше селфи снимките.

Покрай работата бременността на фолкаджийката е стар спомен – Преслава отново има много участия и грижите за малката Паола не я спират да бъде работохоличка. От няколко чалготеки вече са й отправили оферти, че може да ходи при тях с бебето. За новороденото има специално изградени помещения и жена, която ще го наблюдава, докато за около час популярната майка е на сцената, пише „България Днес“.

Преслава е очарована от вниманието, което проявяват към нея, но е категорично – бебето Паола няма да стъпва в нощно заведение през следващите години. А и чалгарката има гледачка, която почти постоянно е на разположение и фолкпевицата спокойно може да ходи на нощните участия. Но в случаите, когато е вкъщи, дава цялото си внимание на първородната си дъщеричка.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар