Съмненията се засилват: Владо Карамазов уж не е гей, а мрази целувките с Неда Спасова!

Съмненията се засилват: Владо Карамазов уж не е гей, а мрази целувките с Неда Спасова!
Гласувайте за статията

Владо Карамазов сякаш сам потвърждава, че си пада по мъже, а не по жени!

Владо Карамазов бил изпълнен с истинска досада от сцените в „Откраднат живот“, в които трябвало да се целува с операционната сестра Кая, в чиято роля гледаме Неда Спасова от театър „София“.

Владо Карамазов и Неда Спасова

Владо Карамазов не иска да се натиска с красивата Неда Спасова

В гилдията се говори още, че топ актьорът от Народния едва ли не се сърдел на сценаристката Христина Апостолова, която е сред най-близките му приятели, когато тя настоявала за по-секси моменти между неговия герой и красавицата. А те, както стана ясно, са задължителни, тъй като мачовските интриги в сериала на „Нова“ през този сезон се въртят около Кая, писа „Галерия“.

Карамазов бил убеден, че чарът му върши същата работа за развитието на сюжета и без креватни етюди, но режисьорите настоявали все пак пред камерите да има нещо по-горещо.

Всичко това засилва спекулациите и съмненията, че актьорът е гей. От много време се говори, че Владо е ерген именно защото си пада по мъжки ласки.

Той засега не признава подобно нещо, но действията му подсказват друго. Едва ли има хетеросексуален мъж, който да не обича целувки с красива жена, било то и само на сцената. Щом Карамазов не си пада по тях, въпросителните за неговата ориентация остават.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар