Илиян Любомиров злепостави Пипи: Падам си по пухкави жени!

Илиян Любомиров злепостави Пипи: Падам си по пухкави жени!
Гласувайте за статията

Илиян Любомиров не си мери приказките и изкара половинката си закръглена, което е удар по всяка жена!

Писателят и поет Илиян Любомиров има интересен вкус за жени. Той самият призна, че винаги е харесвал по-пухкавите дами, които имат какво да ти предложат за пипане, научи Kliuki.bg.

Петя Дикова и Илиян Любомиров

Илиян Любомиров изложи Петя Дикова с предпочитанията си за жена

Ко-водещият в „На кафе“ обаче не се усети, че по този начин злепоставя Петя Дикова, с която дели постелята си от над една година. Той индиректно твърди, че тя не е от най-слабите жени.

Въпросът с теглото е чувствителна тема за всички представители на нежния пол. Именно затова е прието една жена никога да не се пита за килограмите й.

Пипи действително беше доста закръглена години наред. С много воля и усилия обаче успя да отслабне и да се сдобие с подходяща външност за водеща на „Cool…T“.

Дори и сега обаче тя не може да мине за слаба. Има доста какво да се желае, докато достигне перфектните мерки, но явно на Илиян Любомиров това не му е проблем.

Поетът е с 6 години по-млад от Петя и се надява, че скоро двамата ще започнат опити за дете. Все пак времето минава неусетно, а той показва досега, че лесно няма да изпусне щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Илиян Любомиров злепостави Пипи: Падам си по пухкави жени!”

  1. Маленакис

    Ное. 11. 2018

    Пипи намери си съвестно момче, като теб миличка. Влюбена си в необразован използва, заради него не гледам вече Гала, толкова е противен, а ти си принцеса с майка кралица. С Аня сте страхотни жени, но както казват старите хора хубавите ябълки ги ядат прасетата. За съжаление. Обичам ви и бъдете Благословени.

Добавете коментар