Миролюба Бенатова за скандала с Башар Рахал: Ама защо му се сърдите?

Миролюба Бенатова за скандала с Башар Рахал: Ама защо му се сърдите?
Гласувайте за статията

Миролюба Бенатова защити Башар Рахал!

Журналистката Миролюба Бенатова взе отношение относно големия скандал, който предизвика Башар Рахал само преди дни. За разлика от много други, тя не го осъжда, научи Kliuki.bg.

Миролюба Бенатова и Башар Рахал

Миролюба Бенатова застана зад Башар Рахал

„Ама защо се сърдите на Башар, който набира кадри за студентската телевизия с обещание за слава, след като по телевизора бъка от гладки конферансиета, гримирани относително добре. Даже не всички са достатъчно хубави, за да заковат. Но говорят гладко. И са артисти или майстори на публичната реч. Разсмиват също така. Някои се смеят на собствените си смешки. Факт е, че в най-гледаното време са известните с това, че са известни, а не хора с постижения в ядрената физика. Реализъм, моля!“ – написа Миролюба в социалната мрежа.

Самият актьор също не се счита за виновен. „Лоша реклама няма, ако човек може да си я защити“, каза той в ефира на Нова ТВ.

Скандалът е по повод клип за обявяване на кастинг за водещи и репортери в студентската телевизия „Алма Матер“, който скандализира много хора в социалните мрежи.

Във видеото Рахал приканва студентите да участват в конкурса за подбор на служители, за да станат популярни и дава пример с младо момиче, което му носи кафе.

Само за 2 дни обявата е гледана повече от 20 000 пъти. В коментари в мрежата обаче потребителите питат така ли всъщност се става известен.

„Не очаквахме чак такъв ефект. Инвестирахме около 50 лева в този клип, а в момента той се върти по всички медии.“ – каза директорът на телевизията Башар Рахал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар