Папи Ханс разкри голямата си болка и защо се е разделил с Дара!

Папи Ханс разкри голямата си болка и защо се е разделил с Дара!
Гласувайте за статията

Папи Ханс в момента минава през най-тежкия си период в живота досега!

Сребърният медалист от „ВИП Брадър“ Папи Ханс проговори за личния си свят пред Мон Дьо по Нова телевизия. Той разкри някои истини за себе си, които не са известни на обществеността, видя Kliuki.bg.

Папи Ханс

Папи Ханс разкри душата си пред Мариан Станков – Мон Дьо

Въпросът, който всички си задаваха – защо с Дара вече не са заедно, получи своя отговор. Оказва се, че двамата са били на съвсем различен етап от живота си и това ги е разделило.

Поетът е искал спокойствие, докато певицата е била по купоните. Все пак той е с 8 години по-голям от нея и е логично да е вече поотраснал, а тя е само на 20 г. и иска да дивее по дискотеките.

Двамата обаче са се разделили много спокойно и са останали приятели. Това се видя и по време на „ВИП Брадър“, когато Дара го защитаваше в студиото.

Голямата болка на Папи Ханс не е свързана по никакъв начин с известната певица. Той страда по друга жена, за която загатна в Къщата,

След Дара поетът се е запознал с португалска студентка, която била в България по програмата Еразъм. Прекарали са едно незабравимо лято, след което тя се върнала в родината си, а той влязъл във „ВИП Брадър“.

След като излязъл преди седмица, Константин Трендафилов веднага й се обадил, за да я попита дали да отива в Португалия и да я взима в България, но тя му отказала. Това го кара да страда неимоверно много.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар