Ричард Величков смаза Ваня Костова и Наско Колев в интервю за „Шоу“!

Ричард Величков смаза Ваня Костова и Наско Колев в интервю за „Шоу“!
Гласувайте за статията

Ричард Величков се нахвърли на доста хора, с които дели един покрив два месеца!

Фитнес инструкторът Ричард Величков даде интервю за в. „Шоу“, в което не спести критиките си към своите съквартиранти от „ВИП Брадър“. Той видимо не е доволен от развитието на сезона, но твърди, че си е взел поуките от шоуто.

Ричард Величков

Ричард Величков си разчисти сметките с някои от другите участници във „ВИП Брадър“

Под прицела на Ричи попадат най-вече Ваня Костова и Атанас Колев. Той обаче не подминава и Божана Кацарова, както и Лора Караджова.

„Биг Брадър покри за зрителя това как една готвачка (Божана Кацарова, б.а.) е много злобна. Тя се напиваше много често, почти всяка вечер. Имаше доста излагация, не беше само еднократното напиване, което са излъчили. При Лора Караджова положението беше същото. Ваня Костова пък все правеше злобни изказвания към хората – говореше много тежки думи и беше един от най-фалшивите играчи! Опита се да си предаде последния щит на Стефан, в същото време, когато Роузи излизаше и я попита: „Искаш ли да ти дам щита?”, Ваня й отвърна: „Ако Бог така ти казва, ми го дай”. Показа, че сама е искала този щит и със заобиколни думи го постигна. После много лицемерно заяви, че не го искала?! Така че Ваня Костова искаше този щит много по-силно от мен. Винаги беше много близка с хората, от които имаше ползи. За разлика от нея, преди години, когато участваше Марги Хранова, в Къщата тя беше уникална дама. На Ваня това не й се получи. Колкото до победителя Наско Колев – всеки ден той спеше до към 11-12 ч. В същото време всички казваха – нека да спечели един млад и амбициозен човек, който има дисциплина. Е каква дисциплина може да има човек, който става в 12 часа всеки ден?! Това, че предимно мълчи и не изказва мнение, също не го прави интелигентен, а просто по-обран. А когато говореше за нас – го правеше само пред определени хора, никога в очите на този, когото обсъжда. От страх, за да не бъде отритнат!“ – споделя Ричард Величков.

Източник: Blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ричард Величков смаза Ваня Костова и Наско Колев в интервю за „Шоу“!”

  1. Златена

    Ное. 11. 2018

    Родителите на Ричард Величков и на психопата руснак Валентин Кулагин като деца са им казвали колко са велики и другите деца не могат да им стъпят на малкия пръст и затова като са станали големи са станали невъзпитани и самовлюбени.Наско Колев си спечели победата в вип брадър 2018 напълно заслужено

Добавете коментар