Бомба: Гаджето на Джулиана Гани разкри жестоката истина за Биг Брадър!

Бомба: Гаджето на Джулиана Гани разкри жестоката истина за Биг Брадър!
Гласувайте за статията

Биг Брадър орязал мераците на Джулиана Гани да влезе в Къщата с гаджето си!

„Джулиана Гани напираше и аз да вляза с нея в къщата на „Биг Брадър“. Две седмици води преговори с продуцентите, но те й отказваха. Джулка също мислеше да се отметне от влизането, но накрая й извиха ръцете и прекрачи прага сама“. Това обясни приятелят на Гани – Илиян Найденов.

Джулиана Гани

Малката Джулка, както всички наричат Джулиана Гани, се оказа изиграна от Големия брат

Пред „България Днес“ той сподели още, че трудно приема раздялата с половинката. Здравенякът е луд по силиконката и не знае какво ще прави месец сам. „Много ми е трудно – разкри той. – Джулка е моят живот“…

Илиян не пропуска епизод от риалитито. Той хич не ревнува приятелката си от останалите брадъри. Часове преди тя да влезе в шоуто прекарват цял ден заедно, без да мигнат и за секунда. Те са настанени в хотелска стая.

Политика на „Биг Брадър“ е всеки участник да изкара един ден затворен с любим човек, преди да влезе в шоуто. „Беше много романтично. Лежахме цял ден и не станахме от леглото. Говорихме много. Имаше и часове, в които само се гледахме и нищо не си казахме“, обясни влюбеният до уши в Джулиана Гани фитнес треньор.

Илиян се надява неговата Джулка да се прибере по-скоро в общия им дом. „Надявам се да не остане до финала. Въпреки всичко тя е моят победител“, отсича той… Тепърва ще видим как и на коя позиция предстои да се класира огнената Джулиана Гани.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар