Помните ли я: Искра Фидосова се превърна в кръчмарка!

Помните ли я: Искра Фидосова се превърна в кръчмарка!
Гласувайте за статията

Искра Фидосова „купонира“ с Неда Украден и Миле Китич!

Бившата шефка на парламентарната група на ГЕРБ – Искра Фидосова, е нагазила в ресторантьорския бизнес, доверяват нейни съграждани от Монтана. Ексдепутатката установила абсолютен монопол над кръчмите в северозападния град, а преди броени дни отворила и второто си заведение.

Искра Фидосова

Искра Фидосова се превърна в кръчмарка

Монтанската юристка продължава да живее със семейството си в елитен столичен квартал. Но това не й пречело да командва от разстояние многолюдния си персонал.

През лятото обаче й се наложило да дирижира лично строителните и интериорни дейности около откриването на новата й пицария с детски кът. Която бързо се превърнала в най-посещаваното място в Монтана. И оборотът бил повече от задоволителен за шефката Фидосова.

Другият й ресторант обаче тръгнал да запада и бившата депутатка измислила бизнес план, с който да го съживи. Така от няколко месеца отправяла лични покани към най-големите сръбски турбо-фолк звезди, които били почетни гости на нейната кръчм. Както и някои български чалга формации, като циганския оркестър „Кристали“.

В заведението й да пеят се изредили легенди като Весна Змиянац, Миле Китич и Неда Украден – все любими гласове на Искра и съпруга й Томислав Живкович, който е известна бивша сръбска футболна звезда. Фидосова задължително присъствала на концертните им програми. И заедно с мъжа си и сина си Франсоа шумно ръкопляскали на златните им хитове.

В слуховете, че някогашното първо острие на ГЕРБ и сърбинът са се разделили, нямало нищо вярно, пише „Ретро“. Двамата продължавали да водят нормален семеен живот, но често се разделяли за дълго, защото Томислав държал да следи бизнеса в Монтана отблизо. А Искра практикувала като юрист предимно в столицата.

За сметка на това пък наваксвали с пътувания до екзотични дестинации, от които доскоро Живкович обичаше да пуска снимки в социалните мрежи. Любител на скъпарските воаяжи е и синът на Фидосова, който пък преди повече от година й завел снаха.

Франсоа и гаджето му имали сериозни намерения един към друг. Но за момента не правели планове за сватба, защото родителите им смятали, че им е твърде рано, а и Искра хич не била готова да стане баба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар