Горещо: Биг Брадър потули целувка между Жени Калканджиева и Уош МС! (виж тук)

Горещо: Биг Брадър потули целувка между Жени Калканджиева и Уош МС! (виж тук)
Гласувайте за статията

Рапърът Уош МС награби да целува Жени Калканджиева още в първата вечер!

Кукловодите на Биг Брадър се опитаха да преекспонират измислена и несъществуваща целувка между Джийзъса и Емануел. Като в същото време предизвикаха ревнив изблик от страна на Златка и скалъпен мини семеен скандал.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева и Уош МС се напиха и нацелуваха пред всички

В същото време целувка на пияните Жени Калканджиева и Уош МС бе потулена. И не й се обърна никакво внимание, сякаш нищо не се е случило, пише LifeOnline.bg.

А то се случи още на първата вечер на финала на мисията с топчетата, които съквартирантите трябваше да задържат между челата.

След като бяха прилепени почти десет минути и дишаха в лицата си, двамата изтърваха пинг-понг топчето. Синът на актьора Иван Иванов награби шестата по красота в света и я целуна импулсивно по устата.

Осъзнавайки, че преминава границата, той я награби в приятелска, но доста страстна прегръдка, а Калканджиева се държеше сякаш нищо не се е случило.

Явно да се целува с чужди мъже не е новост за иначе семейната Жени, която има брак и дете с доста по-младия Стефан Манов – Тачо.

Седмица след случката всичко е потулено, всеки си затваря очите и продължение на ситуацията не е излъчвано. Ако не броим втората възможност предоставена на рапъра да „целува“ Жени.

В мисията „Оставяш следи“ с начервисани устни мъжете трябваше да оставят максимален брой „следи“ от целувки. Жени и Уош взеха задачата доста присърце и с максимална жертвоготовност.

Рапърът нацелува модната шефка навсякъде и основно по баджаците, дупето, ръцете, вратлето и лицето. След като изтече времето Уош се оттегли със самодоволна усмивка, а Никита преброи 164 начервисани следи по цялото тяло на Калканджиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар