Славея Сиракова попиля днешните Вип-ове и звезди! (виж тук)

Славея Сиракова попиля днешните Вип-ове и звезди! (виж тук)
Гласувайте за статията

Славея Сиракова попиля много от днешните така наречени випове!

Щерката на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова направи на две стотинки много от така наречените съвременни „вип-персони“. Днес, когато всеки, появил се три пъти в ефир или вестник, счита себе си за голяма звезда. Ето какво написа наскоро Славея Сиракова по темата и смятаме, че е напълно права:

Славея Сиракова

Славея Сиракова е една от малкото, чието самочувствие има своето покритие

„Човек може да даде 1-10 или 100 интервюта в живота си, може постоянно да търси себе си чрез медийни изяви и пак да не стане “известен”. Известността в последните 15години е едно изключително често срещано явление.

Един прототип на хора, които бегло познават света на успелите, но стремглаво се стремят към него. Днешната медия дава възможности на мнозина да покажат на мнозина себе си. Своята индивидуалност и отличителни белези не е нужно да натрапваме всячески, за да бъдат оценени.

Рано или късно може пак да се сблъскаме или със собствената си посредственост, или с отличителните си качества“, категорична е Славея Сиракова.

Постът й беше харесан и споделен от мнозина, освен от самонабедили се за „звезди“, разбира се. Любопитно е как биха реагирали на думите й Нора Недкова, Моника Валериева, Ричи Известното, Джулиана Гани, че и Николета Лозанова ако щеш…

Лесно е да се досетим… и дано Славея да не им се мярка скоро пред очите. За нейна безопасност, не че нещо…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар