Жени Калканджиева в ступор: Изхвърча първа от Къщата като тапа от шампанско!

Жени Калканджиева в ступор: Изхвърча първа от Къщата като тапа от шампанско!
Гласувайте за статията

Жени Калканджиева остана с отворена уста като научи, че излиза първа от Къщата!

Жени Калканджиева e първият напуснал къщата на „Биг Брадър”. Точно за седмица тя успя да събере негативните отношения както на съквартирантите, така и на зрителите. Които имаха финалната дума кой да си тръгне от шоуто.

Жени Калканджиева

Шестата по красота в света Жени Калканджиева излетя първа от Къщата на Биг Брадър

Преди минути в предаването се проведоха първите номинации и светкавични елиминации в един епизод. И зрителите решиха да напусне бившата „Мис България“.

Калканджиева се опита да демонстрира добро настроение и обяви, че с радост се прибира при мъжа и детето си, но очевидно бе изненадана, както и повечето от обитателите на дома в Нови хан.

Най-трудно се реши да обяви номинациите си Я-Я, който първия път в изповедалнята просто не взе отношение и Биг Брадър го прати да си помисли.

Втория път странният музикант се оплете в обясненията си и извади Биг Брадър от нерви. Брадърът реши да спре топлата вода в къщата, заради невъзможността на Я-Я да номинира обосновано.

Уикендът за съквартирантите бе изпълнен с емоции и много конфронтации. Веселбите и закачките отстъпиха мястото си на скандали и неразбирателства.

Напрежението между Албена Вулева и Весела Неински продължи да расте, а причините за караниците и споровете стават все по-дребнави и по-дребнави, пише hotnews.bg.

Жени Калканджиева бе извадена извън нерви след като Биг Брадър наказа съквартирантите заради непонятното поведение на Я-Я и спря топлата вода.

Скандалът избухна със страшна сила и шестата по красота в света пробва да обясни на Я-Я правилата на играта, но без успех. Явно агресията й изигра лоша шега и тя си тръгна скорострелно.

Ясно си пролича, че изгонването никак, ама никак не й се понрави. Жени направи опит да се престори на доволна, че ще види семейството си, но никой не й повярва. И от самолет се виждаше, че се тресе от яд и наранено его.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар