Честитооо: Поли Генова е бременна с първото си дете!

Честитооо: Поли Генова е бременна с първото си дете!
Гласувайте за статията

Поли Генова е бременна с първото си дете, крие наедрялото си коремче!

С първо бебе ще се похвали напролет певицата Поли Генова. Изпълнителката е бременна и очаква наследник догодина.

Поли Генова

Поли Генова е в трепетно очакване на първото си бебе

Гласовитата блондинка, която представи страната ни на два конкурса на „Евровизия” и успя да извоюва четвъртото място на България в единия от тях, вече е готова да бъде майка.

Самата Поли криеше новината, съобщавайки само на най-близките си. Но така или иначе от около месец насам изпълнителката не може да скрие наедрялото си коремче, пише „България днес”.

Освен това на певицата й се наложило да откаже ангажимент свързан със спорт, заради деликатното състояние, в което се намира. По думите на нейни близки, бебето се очаква през пролетта на следващата година.

Певицата обаче предпочита да мълчи, тъй като иска да запази хубавата новина само за себе си, поне още известно време.

Що се отнася до таткото, няма съмнение кой е той. Става дума за известен изпълнител от Филипините, който е сериозен приятел на певицата от доста време.

Въпросното гадже на звездата дори й подари пръстен миналата година, с което тръгнаха и спекулациите за брак. Оказва се, че двойката наистина се стяга за голямо събитие, но то не е сватба, а бебе.

Що се отнася до слуховете, че Поли се е залежала и напълняла, това са пълни измислици. Просто бъдещата майка трябва да почива повече и да хапва както се полага. Все пак яде за двама!

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар