Люси Иларионов изригна: Катя и Здравко от Ритон ми дължат 100 бона! Крият се като мишки (виж тук)

Люси Иларионов изригна: Катя и Здравко от Ритон ми дължат 100 бона! Крият се като мишки (виж тук)
Гласувайте за статията

Люси Иларионов е категоричен, че Катя и Здравко от Ритон са нечестни хора!

„Дует „Ритон“ ми дължат 100 000 лв.! Ако ги платят, ще дам по 10 000 лв. на Преслава, Джино и Станимир Гъмов като свидетели“. Това сподели пред „България Днес“ Люси Иларионов.

Ритон

Ритон и Люси Иларионов още са на нож

Режисьорът печели солидната сума след бас между него и ритонците по време на съвместното им участие във „Вип Брадър“ през 2015 година.

Облогът хваща изнервения Здравко от музикалния дует, за да защити своята половинка. Певецът твърди, че Катя не е нарекла Люси с италианско име, както режисьорът твърди.

Всичко започва, след като Катя от „Ритон“ обвинява Люси Иларионов, че е прибрал изчезналия кабел от бягащата пътека във фитнеса на „Вип Брадър“.

На камерите в риалити шоуто ясно се вижда как певицата влиза в спалнята, където си почива Люси, и му отправя словесни нападки. След сцената в спалнята по-късно Люси и „Ритон“ се изправят очи в очи на меката мебел в хола на къщата. Тогава се завихря и големият скандал между тях.

„Аз се събудих и ти казах, че съм зле, а ти ми каза някакво италианско име“, обръща се Люси към Катя.

За да защити половинката си, Здравко обявява, че лови бас за 100 000 лева, че Катя не е казала нищо. „Това неговото е халюцинация“, заявява мъжката част от дуета, но Люси е уверен в това, което е чул, и според него ритоните само се излагат.

„Театро гранде претрочели“ – това всъщност казва Катя на Люси. Това се вижда на запис от камерите в къщата, а за целта всички съквартиранти бяха събрани пред големия плазмен телевизор, за да видят истината.

Така „Ритон“ губят губи баса и съответно се оказват длъжници с крупна сума на режисьора. „Още тогава казах на съквартирантите Преслава, Джино и Станимир Гъмов, че ще им дам по 10 000 лв. като свидетели, ако Здраво си плати облога.

Само че неговата дума не е мъжка явно и едва ли някога ще си плати“, сподели по телефона пред „България Днес“ Люси, който е в Лондон и снима поредния видеоклип. Преслава може да получи 10 бона, ако Здравко даде парите.

Иларионов е категоричен, че от „Ритон“ са се изхвърлили с този бас. „Ако аз се хващам на бас, залагам 500-1000 лв., които ще мога да ги платя. А не 100 бона. За пред камерите се правеха на много добри и накрая уж се помирявахме. Здравко се прави на мъжкар пред цяла България, а накрая се крие като мишка. Малко е тъпичко“, разказва още Люси.

Въпреки привидното заравяне на томахавките в края на риалити шоуто нещата извън него съвсем не стоят миролюбиво.

„След това направиха парти в готината си къща с всички съквартиранти и продуцентите без мен. А можеше да ме поканят, като така опитат поне да загладят нещата, след като са се издънили. Но не го направиха и три години вече не се обаждат“, категоричен е режисьорът.

Люси се чувства обиден от отношението на „Ритон“ и е твърдо решен да разказва за неизпълнения бас на музикалния дует и занапред.

„Не помня да е имало изобщо такъв бас. Не мога да коментирам нещо, което не си спомням“. Това сподели пред „България Днес“ Катя от „Ритон“ в отговор на напомнянето на Люси за загубения бас.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар