Позор: Златка и Благой мърсували цяла година зад гърба на Георги Валентинов!

Позор: Златка и Благой мърсували цяла година зад гърба на Георги Валентинов!
4 (80%) 1 vote

Златка Райкова и Благой Георгиев лъгали бившото й гадже цяла година!

Златка Райкова и Благой Георгиев се оплетоха в лъжи по време на една от мисиите в „Биг Брадър“. На всички ни стана ясно, че връзката им се гради на единия секс и нищо повече.

Благой Георгиев

Златка Райкова и Благой Георгиев мърсували зад гърба на ММА боеца

Благой не успя да назове името на майката на жената до него, което предизвика истински фурор сред зрителите на предаването. А от останалите им отговори разбрахме, че двамата никак не се познават.

Влюбените гълъбчета твърдят, че са заедно от три месеца и че първата им целувка се е случила в колата на 13 септември. Датата е вярна, но не става въпрос за тази година.

Запознати с любовния живот на блондинката от Пазарджик издават, че тя спи с футболиста от година. Започнали отношенията си съвсем на шега, за задоволяване на нагона, писа „Шоу“.

Златка слагала рога на възлюбения си по онова време Георги Валентинов с набожния Благой. А според запознати – и с много други.

Аферите и баламосването на Жоро продължават докато той решава да й предложи брак. След това последвал ултиматум от страна на Благой, който се ядосал и искал да разбере веднъж завинаги с кого иска да бъде тя.

В крайна сметка Златка прецака Валентинов и скочи в обятията на Джизъса.

Говори се, че продуцентите на формата водят преговори с Георги да влезе при бившата си и бившия си най-добър приятел, който дълго време спеше с жена му под носа.

Те го убеждавали, че по този начин ще накара Златка и Благой да страдат и да ги мрази цяла България, плюс това, че ще си изчисти своя си имидж.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар